Företagshälsa gör skillnad!

Ge din personal det viktigaste i livet - hälsa! 

Yogakliniken erbjuder företag och organisationer möjligheten att ge din personal de bästa förutsättningarna för ett kreativt och meningsfullt arbetsliv.

 

Stress och brist på återhämtning är idag ett av vår tids stora utmaningar och kan blockera kreativitet och i värsta fall leda till utmattning och sjukskrivning. Vi på Yogakliniken har erfarenhet av att arbeta med yoga och meditation som en verktyg att hantera stress och smärta. Vi erbjuder individanpassade kurser och föreläsningar och välkomnar er till våra vackra lokaler nära Hansakompaniet eller kan komma ut till er.  Vi kan ge enstaka föreläsningar och workshops eller längre kurser. Nedan kan ni se exempel på vad vi kan erbjuda.

Kontakta oss gärna för att diskutera era specifika behov!

Meditation & stresshantering

Meditation kan vara ett sätt att lära sig relatera annorlunda till tankar och känslor. Genom att lära känna vårt sinne och våra vanor kan vi öka vår frihet och göra mer kreativa val.

Medveten avslappning

Stress är i sig inte farligt utan en naturlig del av livet, men om vi inte återhämtar oss kan stress bli skadligt. Lär dig att medvetet slappna av och främja återhämtning och läkning på djupet. 

Stressreducerande Yoga

Forskning har visat på yogas förmåga att förbättra hälsa. Genom att utöva yogaställningar, andning och avslappning kan du påverka ditt mående i positiv riktning! Starkare, smidigare ch lugnare.