Våra klasser

MJUK HATHA

Mjuka enkla rörelser som öppnar upp för närvaro i kroppen. Passar dig som är helt ny till yoga men även dig som praktiserat ett tag och vill komma tillbaka till grunderna. Klassen innehåller alltid avslappning och meditation samt andningsövningar.

HATHA FÖRDJUPNING

Denna klass är en möjlighet att ta praktiken vidare. Du har praktiserat yoga ett tag och är bekant med grundläggande asana. Om det är något specifikt du vill ha hjälp med eller testa så är detta klassen för dig!

YIN

Yinyoga är en stilla meditativ form av yoga. Sekvenserna består av sittande eller liggande asana som vi håller två till 15 minuter. Klassen passar både dig som är ny till yoga och har praktiserat ett tag. Klasserna innehåller alltid avslappning, meditation och andningsövningar.

ÖPPEN SHALA - EGEN PRAKTIK

Öppen shala är ett tillfälle att göra din egen praktik i ett tyst rum tillsammans med andra. Klassen är inte guidad utan du gudar dig själv och kan komma och gå som du vill. Klassen ska dock bokas som de andra och är donationsbaserad.

HATHA

Vi praktiserar alla typer av asana i sittande, liggande och stående variationer. Klassen passar dig som praktiserat yoga ett tag men som nybörjare går det alltid att haka på! Klassen innehåller alltid avslappning, meditation och andningsövningar. 

LÅNGLÖRDAG

Varierande teman och lärare. Fokus på fördjupning och möjlighet att ta praktiken vidare. Se hemsidan för aktuella datum och teman.