Villkor

Villkor för privatkunder

 

Köp av klippkort

 

Klippkorten är personliga och kan inte överlåtas till en annan person. Klippkorten återköps ej och är giltiga sex månader från första använd klass. Mot en avgift på 50kr kan kortet förlängas 6 månader till från utgångsdatum.

Betalningar

 

Vi accepterar Swischbetalning eller fakturabetalning. Vi accepterar inte kontant eller kortbetalning. 

 

Vi accepterar utländsk betalning. Om det finns några kostnader för betalningen är det klienternas ansvar att täcka dessa utgifter.

 

Avbokning av klasser och workshops

 

Yogakliniken har rätt att avboka en öppen klass om ingen är bokad 30 min innan utsatt tid. 

 

Yogakliniken har rätt att avboka kurser och workshops fyra dagar innan utsatt tid om antal anmälda är för få. Då Yogakliniken ställer in ett event återbetalas hela avgiften.

 

Specifika regler för klienter att avboka event anges i varje kurs, workshop eller retreat.

 

Ansvarsfrihet

 

När man utövar på Yogakliniken gäller klientens egen olycksfallsförsäkring eller hemförsäkring för att täcka eventuella olyckor i studion.

 

Yogakliniken tar inte ansvar för personliga ägodelar medan klienterna deltar på klasser. Yoga kan vara fysisk och mentalt utmanade och klienten ansvarar för att informera sig själv om detta och klienten deltar frivilligt. Klienten ansvarar för att informera Yogakliniken om eventuella specifika behov, som skador, graviditet eller annat.

 

Yogakliniken tar inte ansvar för något dess klienter lär ut till andra. Vi rekommenderar inte att man undervisar i yoga utan relevant utbildning.

 

Integritetspolicy

 

Vilken information samlar vi in?

Vi samlar in information från dig när du registrerar dig på vår webbplats, prenumererar på vårt nyhetsbrev, anmäler dig till en kurs eller fyller i ett formulär.

 

Din information, vare sig offentlig eller privat, kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller ges till något annat företag av något skäl, utan ditt samtycke, annat än för det uttryckliga syftet att leverera den köpta produkten eller tjänsten som begärts.

 

E-postadressen som du anger för bokning kan användas för att skicka information och uppdateringar avseende din bokning och information om liknande event.

 

Obs! Om du vill kan du när som helst avsluta prenumerationen på att ta emot e-postmeddelanden, hur du gör detta står längst ner i nyhetsbreven.

 

Visar vi någon information till externa parter?

Vi säljer inte, handlar eller överför på annat sätt din personliga identifierbara information till externa parter. Detta inkluderar inte betrodda tredje parter som hjälper oss att driva vår webbplats, bedriva vår verksamhet eller serva dig, så länge dessa parter går med på att hålla denna information

 

 

 

 

Villkor uthyrning av lokal till företag

 

Avboknings- och återbetalningsregler

Hyresgästen har rätt att avboka med full återbetalning fram till 14 dagar innan utsatt datum. Vid avbokning senast 7 dagar innan utsatt tid debiteras 50% av avgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar debiteras hela avgiften. 

 

Skador på egendom

Hyresgästen ansvarar för att lämna lokalen och all dess interiör i samma skick som de fann den. Eventuella skador på egendom orsakad av klienten eller dess kunder ansvarar och ersätter klienten. 

Frågor? Kontakta oss!